Onze partners

Trailwalk.be

Over ons

Wandelsport Vlaanderen vzw is een unisportfederatie, erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen, die de georganiseerde wandelsport in Vlaanderen beheert en promoot. Wandelsport Vlaanderen vzw groepeert maar liefst 320 aangesloten wandelclubs en 60.000 aangesloten leden. Zij staat jaarlijks met haar aangesloten clubs garant voor ruim 2000 organisaties, waaraan meer dan 1.500.000 enthousiaste wandelaars deelnemen. Alle wandelingen staan gebundeld in de wandelkalender ‘Walking in Belgium’.

Op onze site Trailwalk kan je lange afstandswandelingen raadplegen, niet zomaar lange afstandswandelingen maar ‘Trails’ met elk een bepaald fungehalte! Zo kan je kiezen of je gaat voor een Challenge, Experience, Nature of Family Trail. Hiermee spelen we graag in op avontuurlijke tochten die zowel voor jong en oud zeer uitdagend zullen zijn.

Challenge, Experience, Nature Uiteraard kan je geen Trails gaan trotseren zonder een goede voorbereiding neem zeker eens een kijkje bij onze trainingsgidsen voor een schema op jouw maat!

Wandelsport Vlaanderen

WANDEL MET ONS MEE

Wandelen is tegenwoordig hipper dan ooit. Steeds meer en meer mensen willen bewegen en dragen een actieve en gezonde levensstijl hoog in het vaandel. Doelstellingen als 10.000 stappen per dag halen en een goede conditie opbouwen, behoren niet langer tot de streefdoelen van enkelingen. En dan wordt steeds vaker aan wandelen gedacht. Wandelsport Vlaanderen staat voor wandelen in al haar facetten. Iedereen op een verantwoorde manier aan het bewegen=wandelen krijgen is onze opdracht. Zo dragen we bij aan een gezondere en vitalere levensstijl.

Voor de wandelaar

Evenementen, training, begeleiding, wandelroutes, wandelreizen en informatie zijn de hoofdaccenten binnen de werking van onze wandelsportfederatie. Elke wandelaar in Vlaanderen kan gebruik maken van onze diensten en producten, maar als lid van Wandelsport Vlaanderen geniet je extra voordelen. Je kan lid worden via een van onze 325 plaatselijke wandelverenigingen of individueel lid worden van onze wandelsportfederatie. Ruim 60.000 leden zijn u vooraf gegaan.

Voor wandelaanbieders

Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 325 Vlaamse wandelaanbieders/wandelclubs. Jaarlijks staan ze garant voor 1300 wandelorganisaties allen gebundeld in Walking in Belgium, goed voor 1.700.000 deelnames. Wij ondersteunen onze aangesloten verenigingen met advies, informatie, kennis, beleid, opleidingen, communicatie- en promotiematerialen. Daarnaast sluiten we collectieve verzekeringen voor hen af.

Ben jij ook zo verzot op wandelen? Wil je als vereniging kennis maken met onze federatie? Kom gerust eens wandelen op één van onze organisaties of neem contact op via ons secretariaat.

Graphyu

Graphyu is onstaan uit een groep creativelingen die de handen in elkaar hebben geslagen om u te kunnen bijstaan.

Ons team bestaat voornamelijk uit fotografen en grafisch designers. Door deze samenwerking kunnen wij een ruim aanbod van diensten bieden. Hierdoor vinden we vast en zeker een oplossing voor uw behoeftes

ezzezezezezezez

Trailwalk.be

Wandelsport Vlaanderen

tickets

..........

Facebook

Instagram

Veusselse Moonshine Trail is concepted by
J&S Events

Stevennekens 80

2310 Rijkevorsel

Tel. 0032(0)475.866.324


Follow us

© 2022 Graphyu

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste browse-ervaring te bieden.